Reclamă plătită

Reclamă plătită

Reclamă plătită

Centru de ajutor

În primul rând trebuie să vă faceți un cont de utilizator. Este gratuit și se face foarte simplu. Apoi trebuie să vă alegeți unul din cele 6 tipuri de abonamente puse la dispoziție, 3 pentru persoane fizice, 3 pentru persoane juridice. Fiecare are beneficiile sale și sunt foarte ușor de accesat. Vă urcați produsele în magazinul personal dedicat și așteptați comenzile. Și mai simplu, puteți urma pașii de mai jos:

1. Creează cont

2. Apasă “Vinde un Produs” din bara de sus și completează toate detaliile necesare.

Vă recomandăm să adăugați și adresa de ridicare pentru ca AWB-ul curierului să se genereze automat. La fel, recomandăm să vă verificați și numărul de telefon.

Când un produs din magazinul dvs dedicat ICONIS este cumpărat, trebuie să contactați curierul pentru a ridica comanda de la adresa dvs. Veți primi de la ICONIS formularul AWB. Acesta va trebui lipit pe colet de către dvs. Livrarea se va face prin curierul rapid Cargus.

Livrarea se va face prin curier rapid, iar plata transportului este suportată de către cumpărător la tariful unic (preferențial pentru ICONIS) de doar 15 RON.

Comisionul Iconis variază în funcție de abonament. Pentru persoanele fizice care au abonamentul Basic care este gratuit este de 20%, pentru abonamentul Bronze este 18%, iar pentru abonamentul Platinum 0% la orice tranzacție.

Reclamă plătită

Reclamă plătită

newsletter

Nu mai pierde nimic!

Înregistrează-te pentru a primi newsletter-ul ICONIS și vei fi mereu informat despre produse noi și campaniile de promoție!