Reclamă plătită

Reclamă plătită

Reclamă plătită

Cum funcționează

Vrei să vinzi?

  1. 1. Postează informații și poze despre haine sau accesorii pe platformă: accesează site-ul ICONIS.ro de pe laptop sau telefon. Pozează produsul, descrie-l și apasă "încarcă produsul". Poți vinde fie că ești persoană fizică sau persoană juridică.
  2. 2. Vinde-l și trimite-l direct cumpărătorului: Dacă produsul tău a fost vândut, împachetează-l corespunzător. Cheamă firma de curierat și trimite coletul. În termen de maxim 5 zile lucrătoare produsul trebuie expediat către destinatar.
  3. 3. Primește plata: Banii vor ajunge la tine după ce cumpărătorul va confirma că produsul primit îndeplinește toate criteriile și că totul este în regulă.

Vrei să cumperi?

  1. 1. Găsește produsul dorit: accesează site-ul ICONIS.ro de pe laptop sau telefon. Poți da "Căutare" sau poți să parcurgi produsele bine organizate pe categorii de interes pentru tine. Vei găsi o gamă vastă de produse, printre care și piese unice.
  2. 2. Cumpără produsul: Poți cumpăra produsul doar prin apăsarea unui buton. Se poate efectua plata folosind cardul sau numerar cu ramburs la primirea coletului.
  3. 3. Primește produsul direct de la vânzător: După expedierea produsului, prin intermediul platformei, vei afla informații despre timpul de livrare și vei putea urmări coletul.

Reclamă plătită

Reclamă plătită

newsletter

Nu mai pierde nimic!

Înregistrează-te pentru a primi newsletter-ul ICONIS și vei fi mereu informat despre produse noi și campaniile de promoție!